ska försöka blogga med det jobbiga tangentbordet

nu sitter jag vid dator som har ett jobbigt N, så det kommer säkert fattas några N i texte, me det får ni ta...

den här vecka har jag ingen mer fysik, eftersom vi har ett grupparbete som vi gjorde klart idag, eller vi har iofs redovisning på fredag.. men uppgiften vi har fått var faktiskt kul, ska göra solsystemet i ege skala och placera ut planeterna, solen ska vara någostans på skola. om jag kommer ihåg rätt siffror så hade våra sol en diameter på 2m, ett bord i biblioteket. närmaste planet, merkurius hamnade 40 meter bort- börja på trappan. sen kom venus vis volleybollplanen och jorden vid c-husen vid RE, och den sista plaeten i vårt solsystem, neptuus hamnade typ 6 km här ifrån. om vi hade fortsatt i samma skala hade vintergatan fått enn diameter motsvarande jordens omkrets 3500 ggr.. vi är småååååååå... så därför fick vi göra om skalan är vi skulle ha med vårat solsystems ärmaste stjära, vitergatan och närmaste galax. me det llöste sig iaf.. 

så imorgo har jag två h lektion och på torsdag 1 h.. yay.. 

Over And Out!

blu

jag märkte visst att alla mina rubriker blev med STORA bökstäver.. men den förra rubriken skulle sett ut så här; fredaG

fredaG

hihi ida, det var kul med stora G :å jag ville också testa det :p

igår gjorde jag ju då ett matteprov, det gick inte så bra iaf men jag klarade uppgiften med att definera derivatans definition av derivatan av en produkt :) känner mig stolt över att jag lyckade plugga in det och faktiskt lära mig första det användbara matematiska knepet +f(x)g(x)-f(x)g(x) matteprovet idag gick däremot bättre, jag kan det här med trianglar och vinklar! nu kan jag ju stolt säga att jag kan räkna ut vinklar och längder på kateter och hypotenusa i i stort sett vilken triangel som helst.. när man nu ska ha annvändning av det..

igår åkte jag och marika till a6 för att köpa en rosa klänning till ida.. hoppas att du tycker om den ^^

btw så är tascha underbar nu, en underaktiverad belgare men boreliamedicin är kul! något att göra :D  men man kan ju inte göra för mkt med henne eftersom hon faktiskt går på medicin..

Over And Out!

mjau

okej det blev inte riktigt som jag hade planerat igår.. det blev att springa en runda runt skoljoggen med träningsvärk ist.. det kanske var bra för nu är träningsvärken borta :D och jag märkte att jag är en enstöring som springer bäst om jag springer själv med min mp3 och inte med någon annan :b men det blev iaf att dra upp allt jag hade stickat :o och det var mycket, jag hade aldrig trott att det kunde va så jobbigt att rulla ihop ett garnnystan XD

idag är jag ju iaf ledig, dagen började med att mobilen ringde kvart i åtta, men det gjorde inget för pigg som jag var då gick jag upp, eller jag stannade kvar i sängen och kollade på tre avsnitt av greys anatomy och stickade..

och nu tänkte jag sitta i datasalen till halv ett sen ska jag nog öva lite till dagens matteprov.. och lite till morgondagens..

Over And Out!

ledig en torsdag :o

då ska man vara ledig imorn då.. undrar vad jag ska hitta på då? soooova iaf :) men sen.. kanske gå ut en runda med kameran, det var ett tag sen den rastades nu... jag ska iaf göra ett matteprov imorn, det första i d-kursen och jag har lärt mig häredning av derivatan mha derivatans definition :D känner mig extremt stolt! på fredag ska jag btw ha det andra provet i d-kursen.. på måndag är det kemi prov som gäller sen är det inga mer prov innan lovet :D :D :D det var värt tre :D

och jag hade egentligen tänkt att sticka ut och springa idag, men jag har fortfarande träningsvärk och det är nog inte bra att springa då (a) tror att man tappar benen då eller något, och det skulle ju vara dumt att riskera det (a) och jag kom precis på att jag inte har stickat på lääääänge!!!! ska nog dra upp allt jag har gjort och ladda ner något mönster att sticka efter.. då har jag ju något att göra imorn!! kan ju sitta ute på balkongen i solen och sticka! det blir ju bra ^^

Over And Out!

elak skolkatalog och elak nyckel

igår kväll när jag inte hade något att göra kom jag på den brillianta idén om att sticka ut och springa, vilket idag resulterade i träningsvärk.. men jag måste ju säga att jag är grym, helt otränad som jag är sticker jag ut och springer från gaveln, skoljoggen runt, och avslutar med trapporna upp till skolan utan att gå eller stanna.. allt det på strax över 17 minuter.  

senare på kvällen precis innan jag skulle gå och lägga mig är skolkatalogen dum, den ligger på mitt golv, och jag slår i min ena tå i den -> två papercut sår och ett aj-sår. idag på morgonen slår jag i samma tå i katalogen, jag borde nog flytta på den :å

och idag har jag glömt min nyckel.. igen.. tror att det är typ tredje gången på 1 ½ vecka nu.. innan de thar jag aldrig glömt den.. jag skyller på vädret -> växlar mellan vårjacka och vinterjacka..

Over And Out!

wiiiuu

kom på att jag har slutat för idag! yay! och igår kväll var jag duktig och gjorde klart mina två fysik- hemprov :) men min skrivare var lite konstig idag på morgonen, texten blev sne och papprerna gick sönder, men om jag satt och höll lite i pappret gick det ganska bra, det blev bara lite sne text men hela papper. så jag ska exprimentera lite med den sen. och nu har jag bara 17 skolsaker kvar! nedräkningen är igång. innan igår kväll var det 19 ^^ och denna veckan ska jag göra ett ma-prov, eller egentligen två, men det är bara ett som jag har efter mig. 

nästa vecka blire kemiprov och fysikprov, och jag känner mig taggad för fysiken! och kemin börjar ja faktiskt koncentrera mig lite på nu eftersom jag fick bra resultat sist- 24/30 på ett kjell-prov :o jag trodde inte att det var möjligt.. men det var det :D

nu ska ja upp och hitta felet på skrivaren, och ta med lite papper upp för mina tog slut (a)

Over And Out! 

Robinsson blev en besvikelse

jag som hade längtat efter att robinsson skulle börja, det var ju så kul när man var liten! men nu var det inte lika kul.. aja får väl hoppas att det blir roligare framöver. och hejja koola vegetarian-snubben! och hoppas att tanten som hugger huvudet av ödlor åker ut nästa gång!

städa städa varje fredag

fast det var lördag idag ist :p och jag upptäckte att det går mkt fortare att städa om man har lite musik igång!

idag har jag jobbat jobbat jobbat. det blir lön för fyra lördagar denna månaden :) sånt är ju inte fel när man ska betala hultsfredbiljett.  och dead by april kommer till hultan! :D ska bli grymt att se dom live!

 


Over And Out!

ska snart bort..

..men jag hinner nog en liten kort blogg innan :)

idag har jag varit ledig eftersom vi har hemprov i fysiken och vi hade dubbeltimme med matte i går. jag skulle också ha haft matteprov igår egentligen men när jag skulle kolla igenom lite snabbt i onsdagskväll insåg jag att jag hade glömt det mesta, så matteprovet blir nästa vecka ist. men en bra sak från igår var ju att studentmössorna hade kommit :) så nu är jag en studentmössa och ett champangeglas rikare!  egentligen hade jag ju tänkt att ta kort på det men om man lyckas glömma sin lilla kamera på internatet går det inte så bra :p

idag har jag gjort en del på fysikprovet, men det är fortfarande två frågor som jag inte fattar.. dumma fanemoska frågor!




äntligen klar med webdesignen :)

nu har jag skickat in min hemsida till båran lärare och det är skööööönt att va klar. även att jag borde fixa lite på bloggen :p men de tfår fortfarande vänta lite till..


Nu har jag precis kommit tillbaka från Jönköping, efter att ha vart där med pappa och tascha. hon fick åka på besök till veterinären eftersom hon har haltat ett tag nu och idag spydde hon lite och bajsade myyyycket.. och det var löst :å men jag tror att det hade gått att vänta ett tag för att se om hon blir bättre men det tror inte mamma..

jag passade på att köpa en ny fm-sändare när vi var iväg också och jag hoppas att den funkar bättre än den jag hade sist.. jag vill ha annan musik än GC och Kiss nu  :p

Over And Out!

studenten närmar sig!

nu är det 87 dagar kvar till studenten och vissa i klassen kommer inte ha några mer lektioner, en del har några lektioner och jag och carro har massa lektioner :b

idag på fysiken föreslog carro att vi skulle åka och leka laaaazerdooom med fysikgruppen, fanemo och kjell XD fanemo skrattade åt henne..

Och jag tänker inte ändra något mer på bloggen igen förrän jag har min dator igen, för att sitta i datasalen och trixa och sånt är tråk och det tar tid eftersom jag typ inte kan några av alla html-koderna utantill och måste därför sitta med papper från webdesignen och flera internet- flikar uppe..

nu ska jag nog gå upp till mitt kära rum och skriva lite fysik, göra klart det allra sista på min hemsida och såklart kolla lite på kyle xy :D

Over And Out!

Ny design på väg

just nu håller jag på att designa om på bloggen lite. men eftersom jag inte har tillräckligt med tålamod för att sitta och få till allt bra på en gång så kommer du nog ta lite tid :)

RSS 2.0