inget svar..

har fortfarande inte fått ngt svar sendan jag skickade in alla handlingarna till au pair-grejen :/ men det borde väl komma snart tycker jag.. nu har jag iaf varit och badat :D det är kul att bada tycker jag.  och snart ska jag äta mat, ta ut pengar, göra klart två fysikprov, och öva till kemiprov.. har en hel del att göra känner jag ^^

hundutställningen

Igår var det hundutställning på ivö, efter att ha varit hemmifrån ca 17 h är man ganska trött när man kommer hem. själv tycker jag att utställningen var låååååångtråkig efter ett tag. tascha ställdes runt 15.30 första gången och vi behövde vara där klockan 10, så det blev mkt vänta under dagen. för tascha gick det väl ganska bra med tanke på att hon är tjockis och nästan pälslös :) hon fick ett ck iaf. lotus blev BIS-2 :)

Lotus



Vi fick se lite skydd, det var kul att se med en terv och inte en malle som det alltid brukar va.



Detta var nog dagens sötaste valp :)




Alla fyra belgarna i valp-form; laekenois, malinois, groenendael och tervuren



Jag ställde tascha i avelsklassen och Paschas grupp vann :)




på hemvägen stannade vi vid en sjö så jag kunde få ta kort på solnedgången :)



Skolan

i morgon är sista dagen när allt inom avslutade kurser ska vara inlämnat. jag har ett prov kvar som jag ska göra idag, sen är det klart! :D fast ifs har jag lite kvar att göra på ett arbete om skäggagamen, men det är för att få mvg och jag vet inte vad jag ska skriva mer nu. men jag kommer nog på något bra till det :)

just nu har vi en mattelektion kvar för idag, och imorn är det inte så många lektioner då heller. och på torsdag är det hundutställning på ivö som gäller, även att taschen inte har så mkt päls just nu.. men hon är söt ändå :)

getingar överallt

idag när jag var ute med tascha på en liten skön promenad märkte jag att det var getingar på i princip varenda maskros. och de var så söta och hade honung på baktassarna så jag var ju bara tvungen att ta kort ^^


Lisebergsresan!

 en toppendag på liseberg och i göteborg blev det men NV-familjen XD  vi körde iväg mot gbg runt tio. framme igbg går vi lite på stan, carro är det som shoppar mest- ett par örhängen :p och alla vill in till liseberg!

sen är klockan tre och det öppnar och vi springer in mot berbanan :) det längsta vi köade på hela dagen var nog ca 7 minuter! och det var bra väder hela dagen. en av de nya sakerna, hanghai, var nog bland det roligaste jag har åkt :) uppe vid bion och det där fanns det bästa! - BEN&JERRYS GLASSBAR! och jag och louise lyckades även vinna 2 kg toblerone som vi delade på :)

Helt enkelt en kul dag! :D

utan slutet, vå körde hem och hade lämnat av carro i mullsjö och vi kör på ett rådjur.. det ligger och sprattlar ett tag men dör ganska fort som tur är..

Mobil!

Nu har jag min mobil igen! :D det har knappt gått att överleva utan sen i torsdags :b men nu funkar det iaf igen :)

idag på fysiken har vi haft redovisning om solvindar m.m. jag och caoor spelade teeeeater! vi var bäst! och jag hade blond peruk på mig XD om på torsdag när vi ska till liseberg åker vi från skolan 9.40  och när vi kommer till göteborg har vi lite tid att gå på stan också :) sen blire liseberg från 15.00 när det öppnar till 22.00 när det stänger! och ett gäng fysikuppgifter där inne också, men det ska nog gå bra, vi är ju trots allt NV-familjen! XD

hahaha

på kemin idag började vi prata om hur helgen hade varit.. det visade sig att alla hade varit hemma och spytt på fredagskvällen! lite kul faktiskt.. fast just då var det inte så kul, men nu efteråt.. :p

Studenten nästa!

cirka en månad kvar till studenten och jag har kläder och skor fixat och klart :)



På torsdag drar vi till liseberg, kuuuuul :)

annars händer det inte så mkt hos mig just nu.. börjar bli klar med det skolarbetet jag har haft efter mig, bara ett prov kvar och lite småsaker, och det ska vara klart 20 maj så det känns inte speciellt stressigt.. fysiken just nu går frammåt jag har gjort en grymt bra powerpoint presentation om hur en megafon fungerar XD och mitt hemprov om mekaniska vågor börjar bli klart även det... snart är det slut på skolan :)

och mina papper och handlingar om au pair-ansökan börjar bli klara :)

magsjukan :(

det är väl så typiskt att jag ska få magsjukan när jag skulle åkt på agilitytävling idag! morr.. det är ju aldrig ngn tävling här i närheten och idag var det ändå officiell tävling och vi skulle vart med i två klasser! aja.. that's life

Nordens ark

i måndags och tisdag var vi på klassresa i bohuslän. måndagen var det besök på nordens ark och övernattning på dingle naturbruksgymnasium. på tisdagen blev det besök på havets hus. men här kommer iaf lite bilder från nordens ark.

en riktigt ful fågel



huggorm eller snok, lär mig aldrig vilken som är vilken



Tiger



jättesöta killingar



RSS 2.0