Uppdatering

jag har väl lite tappat lusten med att blogga nu, men vem vet det kanske kommer en period med massa inlägg snart igen. mitt senaste inlägg var från 1 november. så det har ju gått några veckor haha. jag vet knappt själv vad jag har gjort sedan det. men vi hade nog precis läst klart human biomedicin II som ska vara den tuffaste kursen på hela utbildningen. efter den började vi med en kurs som heter omvårdnad vid hälsa och ohälsa. ändå en ganska intressant kurs med mycket seminarium, grupparbete och diskussioner. kursen avtentades i fredags och idag fick jag resultat godkänd!

igår började vårterminen och termin 4 för mig, helt sjukt vad tiden har gått fort! jag är halvvägs till att vara legitimerad sjuksköterska nu. terminen börjar alltså nu med VFU under 10 veckor och jag ska vara på lungmedicin. så mycket KOL, lungcancer och astma. jag som alltid tyckt illa om rökning kommer nog inte ändra mig efter den här praktiken. på avdelningen har de även diabetespatienter.

ja det var skolan det.

med duchess har det inte hänt så jättemycket, vi tränar lite när vi har tid. jag har börjat ta upp agilityn lite nu igen. kanske satsar på någon tävling till sommaren, men får se lite hur det blir med sommarjobb och sååå.. och det kommer en hundrastare hem till henne nu när jag ska ut på praktik, så det ska nog gå bra hoppas jag, även om det blir dyrt för mig haha.

RSS 2.0