Duchess x4

Bara några bilder på duchess. hon har fortfarande inte så mycket päls, men hon börjar se ut som hon ska igen :p
å

21,1 km

Då var mitt andra halvmaraton avklarat och det var det hemskt! När jag kör ner visar temperaturen 29 grader (31 grader när jag körde hem). När starten går är det vindstilla och inte ett moln på himmeln. De första fem km såg ut så. Jag svettades och hade det jobbigt med andningen ett tag där, men jag fortsatte. Nästa fem km fortsatt vindstilla men ändå i skugga. Sista milen från Tylösand och tillbaka går precis bredvid havet. Och det blåste. Mycket. Rätt skönt ett tag. Jag hade sämsta tempon jag haft på ett par år, är inte nöjd med tiden överhuvudtaget då jag fick sämre tid än förra året och jag så gärna ville under två timmar. Men jag fick en medalj ändå. 

Och jag fick faktiskt bättre placering i år jämfört med förra. Det var även en del som bröt loppet. Första gången jag var nära att föra det var efter 4km, men jag fortsatte resterande 17. De första verkade ha jobbigt med värmen. Man har ju knappt kunnat träna på att springa i värme den här sommaren, och sen hade jag ju faktiskt halsfluss för några veckor sedan också så jag ska väl vara nöjd ändå. 


Sjukt hög medelpuls, sjukt långsamt medeltempo, jag sprang de första km i mitt vanliga tempo på 5.30/km iaf. Nu ska benen fp vila ett par dagar innan uppladdningen för nästa lopp börjar. Halmstadmilen den 5 september! 

Ha det bra i värmen ni som tycker om det, själv ska jag fortsätta lida ett par dagar till verkar det som. 

Snart sommarlov!

Nu har jag två pass på jobbet kvar och sedan får jag sommarlov i två veckor! Kvällspass idag och dagspass imorgon. Sedan blir det att cykla iväg och hämta nummerlappen inför prinsens minne som är på lördag. 
Får se hur bra det går i den värmen, starten går kl 12. 

21,1 km i den värmen så är Solkräm, keps och vätskebälte ett måste. Och ta med badkläder såklart då start och målgång är 100 m från stranden. 

RSS 2.0