Tentadags!

Imorgon är det dags för tenta i läkemedelsberäkning. love it! jag är nog ensam i klassen om att se fram emot dessa tentor eftersom man måste ha alla rätt för att bli godkänd. men matte har ju altid varit lätt för mig och det här är ingen svår matte, så jag känner mig rätt lugn.
 
Jag och Duchess började istället dagen med lite rallyträning.
Hon står och väntar medan jag ställer upp banan
 
Efteråt hade jag lite köttbullar kvar. då försökte hon med det mesta för att få dem. 
Sitta fint:
 
Slänga sig på sidan:
 
Sedan har vi väl inte gjort speciellt mycket idag. det blev en liten löprunda i regnet på 6 km, jag anmälde mig till ett lopp på 5 km om en månad. 
 
 
 
 
Ungefär så här mycket påskpynt harj jag hemma haha
 
 

Klart!

Då var praktiken färdig för den här terminen. Det har gått fort och jag har lärt mig massor. När jag började utbildningen gick vi med en Termin4 student i en dag på en fältstudiedag. Jag kommer ihåg att det hon kunde så mycket och hur imponerad jag var. And guess what? Jag hade min T1-student med mig förra fredagen och helt plötsligt insåg jag hur mycket jag faktiskt kunde. Allt från vad typ alla läkemedel var, rutiner, "svåra" ord, sjukdomar och omvårdnadstekniska moment. Och T1: an sa till min handledare att hon var jättenöjda med dagen och att hon vill kunna lika mycket som jag, så det känns som ett bra betyg 😊
L

Igår gick jag sista dagen på avdelningen, sen ville avdelningschefen prata med mig. Sånt blir jag alltid jättenervös över och börjar genast undra om jag gjort något fel haha. Men hon undrade om jag var intresserad av att jobba där som USK i sommar, så de måste varit nöjda med mig. Den här sommaren kommer jag bara jobba 75%, vilket jag är sjukt nöjd med. Jobbade heltid förra sommaren och var knappt ledig. Så nu ska det väl hinnas med diverse stranddagar också. Och såklart lite träning eftersom jag tänker köra halvmaran i höst igen.

Nu i skolan har vi lite skolarbete kvar i denna kursen och en tenta i läkemedelsberäkning där det krävs alla rätt, men det är inget jag oroar mig för. Sedan är det bara två kurser kvar på denna terminen och sen är det dags för sista året 😊
 

RSS 2.0