morr på tågen!

igår i nässjö var tågen cp och tåget som går från eksjö kl 2020 kunde inte komma in på stationen förrän kl 22.00 och tåget var inte framme i tenhult förrän kl 23.00. morr på det! hur lyckas dom med att få tågen så sena?! även om inte ljussignalerna funar kan väl tågen leka sniglar och åka väldigt sakta fram? då hinner dom ju inte krocka med ngt? vad är det mer att tänka på? det kan väl inte va så mkt..

gratis kläder :)

kollade omkring lite och insåg att man kunde surfa runt lite och sedan få gratis kläder :D testa det vet ja!  http://www.gratismode.se/?c=14603

prov, prov, prov

Idag har jag haft två prov, matte C och fysik A.. fast jag tyckte faktiskt att dom var lätta.. och fysikprovet var lite kul för alla ffrågorna handlade om tomten "när tomten kom fram till gbg var han så glad över att det var snö där, så han kastade upp en snöboll i luften. hastigheten var 8 m/s, hur högt kastade han snöbollen?" som sagt kul frågor :)

och nu tycker jag att marika kan komma hem så hon kan scanna in häftet om gnagare och kaniner och skicka det till mig så att jag kan göra det provet imorn.. annars kanske jag kan få det av maria imorn på akvaristiken och sen öva en timme och sen göra provet.. hmm.. tänk om häftet finns på skolans blogg, det måste jag kolla.. 
   grrr.. det fanns inte där.. maria som säger att det är så bra med den där hemsidan, men det skulle fungera bättre om dom faktiskt la ut kursmaterial där.. och när jag ändå är inne på att klaga på maria kan jag lika gärna klaga lite till; på webdesignen klagar hon på att de tär för lite tid, för om vi hade mer tid skulle vi kunna lära oss så mkt roliga saker.. vi har nog haft lektion typ 8 timmar av 27.. morr på det..

skolan i helgen :/

det var visst ett bra tag sedan jag skrev.. men nu i helgen ska ja till skolan och gå en kurs om fördjupad raskunskap på hundar, det ska bli kul.. och jag ska ha med min lilla tascha-plutt :D men hon tycker inte om att åka tåg, men det får hon göra ändå..

i onsdags hade vi nationellt prov i sv B, då skulle vi sitta och skriva en uppsats i fem timmar, men ja satt bara i en och en halv timme :b men jag blev nog inte ig iaf.. men nu tänker inte aj skriva mer, för ja ska snart åka.. om två timmar..

RSS 2.0