jobb, jobb, jobb

så skönt att äntligen jobba igen! igår var jag på en 1-3 avdelning och jobbade, och jag ska även vara där tis-fredag nästa vecka :) det är så roligt att ha något att göra under dagarna nu :)
 
idag ska vi annars åka ut och åka lite skridskor igen och självklart ska lilla D följa med också :)

Jobbat

vad skönt det har varit att jobba idag! idag var jag då bara på introduktion på en förskola, så på förmiddagen var jag på en avdelning med 1-3-åringar och på eftermiddagen med avdelningen 3-5-åringar. det har gått bra och när jag hade jobbat klart dröjde det en timme innan kommunen ringde och frågade om jag kunde vara på ett annat ställe imorgon haha. så förhoppningsvis kommer jag att få jobba en hel del

Skridskoåkning

så idag vid 12-tiden packade vi ihop en massäck bestående av varm choklad, varsinn lussebulle och varsinn kanelbulle och begav oss mot en sjö för lite skridskoåkning :) det var lite för mycket snö på sjön, men de hade ändå plogat en runda så det gick bra att åka ändå. och Duchess fick motion kan jag säga då hon var med och sprang lös. och hon sprang ju inte där det var plogat för där halkade man ju märkte hon ganska snabbt haha


Borsta tänderna på lilla D


Äntligen

idag har jag varit på vikarieinformation hos barn- och ungdomsförvaltningen, så redan nästa vecka ska jag gå brevid på någon förskola eller fritids och sedan kan jag börja jobba! :)

slalomträning

idag har jag och duchess tränat lite slalom. vi körde med hjälper för första gången på väldigt länge. och det gick riktigt bra måste jag säga, hon får till ett supersnyggt slalom! jag kan skicka henne från olika vinklar och det gick super! 
 
 
vi kommer nog fortsätta att träna så här ett tag till, fast med bågar istället för galler, just för att få upp farten och att hon inte ska göra några misstag, sedan blir det till att plocka bort det, kanske ha kvar bara i början så att hon tar rätt ingång.

Sökträning

 
 
 
i söndags var vi ute och tränade sök igen. Ducess tycker verkligen att det är skitkul! och i söndags var vi ute i fem timmar, så jag hade en ganska så trött hund sen när vi kom hem :)
 
Taggad hund som vill söka
Och så lite bus efteråt när alla skick är klara
Vi körde likadant som sist ungefär, fast den här gången försökte vi få ut henne lite mer på djupet. och hon var så duktig! hon fick se när figgarna sprang iväg och sedan släppte jag på henne, och hon tappade bort dem ungefär halvvägs och då började hon använda nosen. de två sista skicken fick hon bara se när de gick iväg i början och sen fick hon inte se mer. och hon tog dem klockrent! jag var så stolt över min lilla plutta! :) på söndag ska vi iväg igen!
 

RSS 2.0