lite uppdatering

det blir ju inte jätteofta mellan inläggen här, men här kommer lite uppdatering om vad som händer nu och framöver.
 
nu i veckan har jag fått BCG-vaccin mot tuberkulos eftersom jag ska vara på "risk-avdelning" för det under sommaren. just nu är det rött, varm och svullet. när jag läser information om vaccinet har jag inget att se fram emot direkt. normalt så svullnar det upp och blir en varfylld blåsa för att sedan efter några veckor gå sönder och vara och äckla sig. man ska helst inte sätta över ett plåster och man ska inte bada. detta är runt 6 veckor efter vaccinet. alltså mitt i sommaren. undrar hur jag ska klara av sommaren utan att bara överarmen? sedan får man även ett snyggt ärr på armen. läste även någonstans att om man inte får den här reaktionen så är det inte säkert att vaccinet har tagit ordentligt. det var det.
 
I morgon åker jag och Duchess iväg till Falkenberg för en rallytävling, nästa helg bär det av till ullared för agility, sedan har jag en ledig helg och sedan bär det av till London! wohooo! måste vara ett av mina favoritställen :)
 
I skolan är snaaaart termin 4 över. fick tillbaka tentan på läkemedelsberäkning här om dagen, så nu är det bara ett seminarium med opponering kvar och en hemtentamen som jag ska börja skriva på i morgon när jag kommer hem. 
 
slänger in en bild på den här snyggingen också :)
 

RSS 2.0