Banan från igår

här kommer agilitybanan från igår :) jag tycker verkligen om hundklubben här nere! i agilitygruppen turas man om att ta med sig banor eller kombinationer. igår var det en som hade med sig en ganska svår handlingsbana. jag trodde verkligen inte att det skulle gå med D, speciellt inte eftersom den hunden som körde innan oss var så snabb och D ville bara dit och busa. men hon hade full fokus på mig hela banan igenom och vi tog den felfritt! trodde verkligen att hon skulle springa in i tunneln efter 8:an, men hon lyssnade på mig och tog slalom istället. :)
 
När vi var klara undrade de vilken klass vi tävlade i haha. D är ju inte ens agilitymyndig än! de tyckte iaf att vi ska anmäla oss till en tävling så fort hon blir 18 månader och vi fick höra att vi har jättefin kontakt och en massa bra saker. så  jag var supernöjd igår!!! :D

Måndag

nu har vi precis kommit hem från vår morgonpromenad. vi går bara ner till havet och stter i minst 20 minuter. jag läser och duchess ligger och vilar och tittar på allt. hon har blivit så duktig!! hon bryr sig knappt om cyklar längre och om det är en cykel som åker lite för fort så kommer hon till mig och vill ha en godis. (btw, utmärkt godis till en kräsen hund är kattmat!) hundar har hon fortfarande lite problem med, men det känns som det går år rätt håll det med. för några dagar sedan gick vi till hundparken och då busade hon med en brun flat coated retriver-kille. kul kul :) idag har jag fått lön så jag ska åka iväg och handla hundmat och människomat! hamburgare blir det ikväll.
 
just det! blogg.se har uppdaterats lite nu, så från och med nu kan jag svara på kommentarerna lite smidigare :)

tjena tjena!

i tisdags kväll åkte jag ut en sväng till brukshundsklubben för lite fri träning. jag och D höll oss lite på avstånd och hon var superduktig. efter ett tag kommer det fram en som har två tervar och börjar prata lite. jag blir omkringvisad ute på klubben och presenterad för en massa folk.  börjar även prata med agilityfolket som jag ska börja träna med nästa tisdag. de tyckte inte det var några problem att D är som hon är med andra hundar, bara de är beredda när vi startar och vet vad de ska göra om hon springer fram till dem. lite synd att det inte är staket runt agilityplanen. och så pratade jag med dem om de behöver några hjälpinstruktörer till hösten och tyvärr behövde de inte det, men jag ska vara det till våren :) och så ska jag vara med på någon spårträning senare i höst med hundungdom! kul kul!!

sen igår var jag nere på komvux och pratade om att börja läsa engelska B, somnumera heter engelska 6. så jag har haft första lektionen idag. tror itne att det kommer vara några problem med den kursen. idag skulle vi skriva lite kort om oss själva på minst 100 ord. när jag hade skrivit en och en halv sida om mig själv hade de jag satt jämte skrivit typ fem rader haha.
och så bara en bild från bröllopet vi var på den 11 aug

GAH vad jag HATAR allt just nu!!!

var nyss nere på komvux för att kolla vad jag kan göra åt mina kassa betyg. och svaret: inte ett skit! hela ens framtid hänger på hur dum man var under sin gymnasietid. men om jag däremot hade haft en massa IG då hade det itne varit några problem att läsa upp betygen. men bara för att jag har minst G i allt så kan jag inte göra något åt det. hur tänkte de där egentligen?! känns ju kul att aldrig komma få göra det man vill... jättekul. verkligen. tack för den alla som bestämmer alla regler och skit!

Duchess i Karlskrona

Det går mkt bättre för mitt lilla svarta monster här nere. idag på morgonen gick jag ner till en bänk vid havet och satt och läste. Duchess lägger sig jämte och slappnar av. trots cyklar som cyklar förbi! hon bryr sig knappt om cyklar längre. skvallerträning har verkligen fungerat när det gäller cyklar!
ingen som blir avis på mina morgonpromenader va? ;)

Lägenheten

Bara några små bilder på lägenheten just nu. det är vardagsrummet och toaletten som har ändrats mest 

Mycket har hänt!

Ja, på fredag flyttar jag ner alla mina grejer till karlskrona, och sen är det Idas bröllop på lördag och på söndag flyttar jag ner till Karlskrona :) jag mailade precis till brukshundsklubben där och berättade lite om Duchess och frågade vilken kurs de skulle rekomendera eftersom hon är som hon är med andra hundar. så på torsdag ska jag och Duchess åka ut till dem och kanske vara med på agilityuttagningen (man måste kunna typ inkallning, sitt och ligg, hunden ska kunna springa med med runt en kon och lite sånt) och så ska jag prata med några instruktörer där :) så det ska bli kul att komma igång med hundträningen igen. jag har ju också sökt ett jobb där nere. som jag verkligen hoppas att jag får! de ska börja gå igenom alla cv på fredag så håll tummarna! det är i en djuraffär förresten haha
Duchess och hennes två killar!

RSS 2.0