Gott nytt åååår!!

jaha. nyår. inte en kul dag för min lilla hund. men när idag är över är det ett helt år till nästa gång. känns konstigt att jag inte kommer vara i sverige då. men så är det. jag ska dra iväg till jkpg så snart som möjligt när jag har sålt bilen och köpa lite grejs till lilla usa. nu fick pappa larm igen. andra gången denna morgonen, innan brann det i ett el-skåp.

men nyår!
marika ska komma hit någongång. hon är dålig på att bestämma så jag vet inte när. då ska vi fixa lite med våra krokodilhattar och göra dem nyårs-aktiga. min är ifs redan klar. och sen åker vi iväg till helena och tomas. och så kommer det mer folk. och blabla ja orkar inte skriva mer nu :b

mycket att göra imorgon!

imorgon har jag iaf tre saker som måste göras!

* besöka arbetsförmedlingen! jag är ju inte arbetslös längre
* besöka djuraffären och cathrin, hon vill veta allt!
* besöka vero moda, måste säga till att jag slutar på mitt städ-jobb


och jag är redan mega-nervös!!!!

jag ska åka om snart en månad. måste snart börja packa! det är både varmt och kallt väder= packa mycket= köpa en ny resväska. och egentligen borde jag nog köpa lite nya kläder också! fast det kan ju vara kul att köpa kläder i new york ifs. verkligen tur att jag ska sälja min lilla bil. borde få 13 000 för den.

Oj det blir visst USA trots allt.

japp, USA blir det. åker från sverige den 8 februari på pappas födelsedag. egentligen vet jag inte så mycket om familjen haha. men man måste ju chansa, det är ju det som är bra med att åka med det här företaget, om det inte passar så kan jag byta. men men. lite kort fakta iaf:

* de bor i Palmyra, VA (ca 2½ h från washington DC, de bor jämte en sjö)
* de har två barn, en tjej på 4 år och en kille på 2½
* familjen är vegetarianer

och nu hittade jag en liten smidig "aupair hanbook".. hmm smidig.. 102 a4 sidor..

jaja det ska nog gå bra iaf!

just det jag måste ha internationellt körkort också! och så ska ja på intervju i stjlm hos amerikanske ambassaden så jag kan få mitt visum.

ska iaf bli kul att vara i New york i tre dagar innan jobbet börjar!

tur att jag ska sälja min bil så jag får lite extra pengar ;) någon som vill köpa min lilla groda?

Hatar media markts hemsida!

är det bara jag som hatar media markts hemsida? när man vill köpa något vill man ju kunna gå in och jämföra priser, men nejdå på mm:s hemsida står det inga priser överhuvudtaget. så då måste man ju åka dit och kolla.. suck!

Julen

nu sitter jag och kollar på pippi långstrump på de sju haven ^^ haha det är bra! vid 13 ska vi iväg till fof (farmor och farfar) och käka julmat och kolla på kalle anka! :) sedan blire till kusinerna och så kommer toooomten :D ikväll åker vi iväg till hult till mom (som givetvis står för mormor och morfar)

och så här snygg är jag idag!



så God jul igen!



God jul


Vinter

nu fick det bli lite vintrigare bilder i headern :)

Skumtomtefudge

Så här snygga blev de!



de var ganska goda iaf, men väääääldigt söta

Dagens roligaste

fick veta att pappa sprang vilse en gång. han skulle springa runt långanässjön i eksjö och hamnade i stensjön XD

snö!


Vet ni vad jag vill ha i julklapp?

En alldeles egen skidbacke! :D kom på det nu när jag åkte hem, det skulle ju vara helt perfa! gärna med lift också. men jag klarar mig nog ändå, men en lift i backen skulle ju vara ett stort +!



att ha en sån här för sig själv skulle ju inte vara fel!

Vetlanda imorgon

då ska ja till vetlanda djurklinik imorgon! skoj skoj! ska vara där kl 8 och jag insåg att jag inte orkar duscha nu, så jag går upp 06.25 imorgon :/ känns ju mindre kul.

idag var iaf en rolig dag i linköping, ganska trevlig stad faktiskt. men nu är jag trött och ska nog sova nu ^^

någon som förresten vet om det går bussar förbi djurkliniken?

mjau

haha bara ett litet test :)



kolla in på min och marikas blogg för att se mer sådana här underbara filmer! fast vi har inte riktigt kommit igång än och det kommer vara bättre filmer än den här!

Blommor från min födelsedag




Hungrig Tascha

tascha har fått för sig att hon ska ha mat efter våran morgonpromenad. om hon inte får som hon vill gnäller hon. och det är jobbigt efter ett tag. jag började filma efter ca 5 minuters gnällning


Bakteriefrost och annan frost





detta är bakteriefrost!

Bakteriefrost

nu har ja varit ute och tagit lite fler frostbilder. bla bakteriefrost. ni kommer förstå precis vad ja menar när ni ser bilderna ^^. men nu ska ja iväg till bussgods en sväng, och sen kanske det blir jkpg idag :)

Frost

Här kommer några frost-bilder








Så här det det ut efter att tascha har legat på gräsmattan ^^


RSS 2.0