Sista praktikpasset

nu har jag precis kommit hem från sista passet på praktiken. jag tycker att det har varit väldigt roligt på ett hundpensionat, men det ska bli kul att komma tillbaka till skolan och träna lite med duchess igen. för det har det inte blivit mycket av nu.

Long time no see

det var visst ett tag sedan jag skrev. nu är jag iaf på en annan praktikplats. ett hundpensionat i eksjö. kan ju säga att jag går en hel del. dagen börjar med att ajg går ut med duchess. cyklar ut till pensionatet (5,5 km), sedan går ut med alla hundarna där en och en, cyklar hem. slappar ett litet tag för att sedan gå ut med de tre vovvarna här hemma och sen cykla ut till pensionatet igen och gå med alla hundarna en och en och sedan cykla hem. så jag är ganska trött på kvällarna nu. och jag längtar till skolan börjar igen och det blir med hundträning, för det hinns inte riktigt med nu

Praktik

Just nu har jag praktik på en liten veterinärmottagning i Anderstorp. jag trivs jättebra och när jag är där känner jag ju att det är det jag verkligen vill. jag trivs mycket bättre på en sådan här liten mottagning än stora djursjukhus. här är det två personer som jobbar och gör allt. och det är så jag vill ha det. de har två undersökningsrum och en röntgen. de vaccinerar och tar in lättare fall, och utför kastrationer.  och jag får vara med och hjälpa till en hel del och inte bara stå och kolla eller städa. synd att det bara är denna veckan ut..

ny design på gång

någon dag snart ska jag ta tag i och göra en ny bloggdesign, tyckte egentligen inte om den gamla. så nu är det bara vitt och en tillfällig header


KLAR!!! inget avancerat och konstigt. bara en enkel design.

svartvitt med färgklick

om jag får välja mina favoritbilder så är det nog sådana här; svartvita bilder med en liten färgklick :)

våren är på G

nu börjar till och med knopparna slå ut :)

Dagens bana

Idag testade vi en bana i agilityklass 1, inte lika rolig som den andra. jag vill ha lite svårare och trixigare banor. på en sådan här bana som i princip går ut på att springa, springa och springa är det inte lätt att hinna med min hund! men det var roligt ändå :)

RSS 2.0