Jag kan faktiskt!

Nu är halsflussen borta och penicillin-kuren är över. Jag var nära att ge upp att springa halvmaran om 3 veckor, men man ska ju inte ge upp. Så idag stack jag ut på mitt första långpass den här sommaren. 15 km på 1h24min26sek. Medeltempo på 5:38/ km.

Och när jag kollade upp mina rundor från förra sommaren så har jag mycket bättre tempo i år. Så visst ska jag klara det här! Duchess var självklart med hela vägen, men var rätt trött i slutet. Får se om hon får följa med nästa vecka när långpasset är planerat till 18 km. Men om vi kör lite tidigare på dagen blir det lättare för oss båda.

U t t r å k a d !

När den här veckan är slut är det bara fyra veckor kvar på jobbet.. Det har gått så sjukt fort! 

I lördags när jag jobbade fick jag gå hem tidigare pga halsont, även stå över söndagens pass. Sedan var det några dagars ledigt och nästa jobbpass skulle vara imorgon. Meeeen så har det inte blivit bättre i halsen så jag gick till vårdcentralen igår. Halsfluss. Så en penicillinkur och sjukskrivning denna veckan. Sedan var icca nere här måndag till idag. Så jag hoppas att hon klarar sig. Vi hade mycket roligt planerat som att åka ner och åka rodel och zipline, men det fick bli några lugna dagar istället.

Det som är tråkigast just nu, är ju att jag blir så sjukt uttråkad av att inte kunna göra något! Och jag vill ut och springa! Prinsens minne är om fyra veckor och jag skulle ha börjat med långpass förra helgen, men det blev ju inte av. Och nu tio dagars antibiotika. Så ingen löpning då. Känns riktigt tråkigt att inte kunna träna som man vill inför ett lopp. Kommer förmodligen få sämre tid än förra året. 

Första doppet!

Riktigt sent för att vara mig, men idag blev första doppet i havet. Jag var nere på stranden i lite mer än timme. Varmt och svettigt var det. Jag ser fram emot nästa vecka när temperaturen är lite mer lagom. Lyckades givetvis bränna mig lite högst upp på ryggen där jag inte kommer åt att smörja. 

Fläkten är även installerad i lägenheten nu. Och jag är väldigt glad över att inte ha en lägenhet högt upp 😊

Igår var det Duchess tur för första badet 

På jobbet har jag även fått min egna namnskylt inför sommaren



Här om dagen testade jag min cykel för en lite längre runda. Hade tänkt mig 30 km. Resultatet blev 45 km. Jag hamnade nere i mellbystrand, men svängde bara runt med cykeln för att börja trampa hemåt igen. Riktigt fin cykelväg måste jag säga. Kattegattsleden är en ny cykelled mellan Helsingborg och Göteborg. 
 På vägen hem stannade jag till på en mack för en välbehövlig glasspaus




RSS 2.0