leta igen

och så blev det inget med lägenheten jag hoppades på. tråkigt. hoppas att jag får en annan nu då. och nu är resan bokad, så på söndag drar vi till turkiet :)

I Eksjö

Nu är jag i Eksjö. en lång dag med packande och städande har det varit. så nu blir det mellan 1 och fyra veckor här innan jag och Duchess drar vidare.

Imorgon är planen att åka och träna lite agility på förmiddagen, typ BARA starter. på lördag är det dubbel klass 1 i vimmerby som gäller. så fyra starter för oss där. det blir en lång dag och jag hoppas att det inte blir alltför varmt. sedan får vi se om det blir en resa till turkiet på lördag natt haha. ska boka en resa imorgon :)

Två rum klara

Nu packas det och städas för fullt här. allt som är packat står just nu i vårat tv-rum, och vi har lyckats tömma sovrummet + extrarummet. så nu ska snart sovrummet städas också sedan är vi helt klara med två rum. imorgon kommer våra föräldrar ner och ska hjälpa till och köra hem saker. så då är det "bara" kök, toa, tv-rum och hall kvar. så det är en hel del kvar att göra imorgon ändå.

så jag kommer flytta till eksjö ett tag nu. vet fortfarande inget om lägenheten som jag hoppas på. så antingen blir det att bo i eksjö typ en vecka eller så blir det fyra veckor.

Håll tummarna!

och nu ska vi hålla tummarna igen med en ny lägenhet på G. jag var en av fem som lyckades göra en intresseanmälan idag. men det tar ett tag innan jag får veta om jag får den tyvärr. inflyttning första augusti iaf. Så ser den ut, 37 kvm. så igen: håll tummarna!

En dag i Halmstad

Dagen har tillbringats i halmstad idag, åkte för att kolla på en lägenhet som hyrs ut i andra hand och jag hoppas verkligen att jag får den. den ligger två minuters gång från högskolan, så jag hinner ju lätt hem till Duchess när det behövs. lägenheten är i källarvåningen, men det var väldigt ljust ändå. och lugnt och skönt. sedan åkte vi och åt lite för att sedan leta rätt på hundbadet. en 300 m lång sandstrand. helt underbart. Duchess älskade det och låg verkligen och rullade i sanden som man ser på film haha. det enda hon inte tyckte om var vågorna haha. när vi kom ut en bit i vattnet kom det en lite större våg och hon vände och sprang in till stranden med vågen som jagade henne. sedan hoppade hon över vågorna till hon kom ut så hon kunde börja simma haha

Så gick det med den pausen

Åkte ut till brukshundklubben idag för att lägga spår. meeeen, efter att ha gått typ 100 meter inne i skogen bland löv som kryllar av spindlar och sedan kommer till ett ställe där det är miljontals hoppande spindlar känner jag hur paniken växer, så jag halvspringer ut från skogen och rycker med mig snitslarna i farten haha. sååå det blev lite träning på kontaktfält idag istället. så gick det med den agilitypausen. men jag intalar mig själv att det är skillnad att träna lugn target mot fart och handling :p

om en liten liten stud ska jag sitta och försöka få tag i en lägenhet i halmstad. en halmstad fastigeter öppnar ett gäng lägenheter för intresseanmälan kl 19, och de fem första som anmäler intresse får erbjudande att komma på visning. så wish me luck!

och just nu är det kaos på Hfab:s hemsida och det går inte att göra något. frustrerande! 

Halmstad it is!

Idag kom antagningsresultaten. Och jag kommer flytta till halmstad och plugga till sjuksköterska :) nu gäller det bara att få tag på lägenhet så fort som möjligt

Agilitypaus

jag har bestämt mig för att jag och Duchess ska ha en liten agilitypaus efter våran tävling i vimmerby den 27 juli. så fort vi kommer in på agilityplanen får hon spel och vill göra allt utan att lyssna på mig. så det får bli en liten paus (så länge som jag kan hålla mig) och sedan kommer vi nog backa några steg i träningen och börja med korta enkla kombinationer. för övrigt så blir det heller inte någon tävling i nässjö eftersom jag glömde betala :/

RSS 2.0