Nya lägenheten

Då kommer det äntligen lite bilder på den nya lägenheten. nu har jag ju snart bott här en månad, så bättre sent än aldrig :p
Det lilla, lilla köket
Det lilla, lilla bordet
Den lila, lilla platsen för skrivbord + kartong som jag inte har hunnit (orkat) packa upp än
Den lilla, lilla hallen + utrymme för tv + Duchess (även en massa fula rör i taket, så lite tyg över det) 
det lilla, lilla utrymmet för soffan

och sist men inte minst den lilla, lilla platsen som fanns kvar passade för sängen (sängarna)
 
Självklart finns det ett badrum också. så det var min lilla, lilla lägenhet. men vi trivs bra här i källaren. jag har 300 m till högskolan och 200 m till Ica Maxi och ca 1,5-2 km cykelväg in till stan. nästa inköp till lägenheten blir matta och så något skåp att ha jämte skrivbordet där jag kan ha lite mer köksgrejer. ska även försöka fixa med några gardiner så jag kan skärma av mellan "kök" och det "stora" rummet :)
 
just det! blogginlägg om Duchess försöker jag numer att hålla på hennes hemsida. länk finns i menyn till vänster
 
 
 
 

Flyttat igen..

nu har jag och lilla D flyttat igen. stackars hund vad hon får flytta omkring, men hon har ju samma ägare i alla fall, så hon verkar inte ha något emot det :p

Jag har fortfarande inte några möbler här haha. hyrde ju möblerat innan, och personen som bodde här innan lämnade kvar en stor, ny, säng. köksbord + en stol fanns också och min TV står just nu på mitt soffbord, så jag klarar mig till på måndag när mamma och pappa kommer med resten av mina möbler.

lite jobbigt att flytta från 90 kvm till 32, det är svårt att veta var man ska göra av allt. och nu har jag ju faktiskt inget ställe att göra av saker i heller. bokhyllor och så kommer ju sedan. men jobbigast var nog att gå från kök till kokvrå. det finns två skåp här, inga lådor heller. så idag köpte jag en byrå att ha i köket och det blev faktiskt riktigt bra :)

så det kommer en bild på den lilla kokvrån nu. de andra bilderna kommer nästa vecka :)



RSS 2.0