Human biomedicin

Så snart har det gått två veckor med human biomedicin. på ett sätt tycker jag om kursen, det är rätt eller fel inte massa flumm med svaren. det ä sjukt intressant. nörd som jag är. meeen det är så mycket på kort tid. kursen är uppdelad i anatomi, fysiologi, mikrobiologi och farmakologi. så mycket namn på svenska och latin, och veta var de sitter och hur de fungerar.

Med Duchess blir det just nu bara korta promenader känns det som. men lite agility, spårning och löpning hinner vi med också. jag anmälde oss till en tävling i hässleholm 1 december. i agility. bara en blåbärstävling, så det kommer vara väldigt lätt med bara hopp och rund tunnel. men jag känner att vi behöver backa lite. jag har viljat för mycket och bara blivit besviken när det gått dåligt. så nu ska vi ut några gånger per vecka och träna mycket starter. och vi tränar mycket stanna kvar under promenader och inne. det ska gå!

Första tentan!

Då var första tentan avklarad och jag kan slappna av i helgen :) började med att jag kom för sent haha tydligen var det kl 9.00 och inte 9.15 som schemat sa. det var jag och en till som hade missat det, men det gjorde inget. det kändes ändå som det gick bra. det är klart att jag missade lite poäng här och var, men godkänd blir jag nog :)


Så nu har jag plockat ihop alla papper och anteckningar från den här kursen och satt in i en pärm. i morgon börjar lite förberedelser för näsa kurs, typ bara läsa igenom powerpointarna för föreläsningarna på måndag och skriva ut lite papper och sååå. i morgon ska jag även ut och lägga något spår för D och kaaaaaanske ta en sväng till klubben för lite agility. på lördag är det spårkurs och på söndag ska jag hjälpa till på en agilitytävling.
 

Bilder!

det var inte igår jag la upp så här många bilder! 
 
 

RSS 2.0