Lite uppdatering

Jag har jobbat första veckan på sommarjobbet och har trivts super. Nu har jag varit ledig hela helgen så det ska bli skönt att åka iväg och jobba imorgon igen 😊 i fredags jobbade jag till kl 13, vilket var väldigt skönt på midsommarafton och allt. Sedan på kvällen åkte jag ut till en klasskompis där vi åt mat ich hade det trevligt. Sen fick jag ju åka hem lite tidigare eftersom lilla D var själv här hemma. 

I lördags gjorde jag nog inget vettigt, bara var ledig helt enkelt. Idag började vi dagen med sök ute i skogen och nyss var vi ute och sprang ett långpass, som faktiskt gick förvånatsvärt lätt. Det gick inte riktigt med det tempot jag vill ha men jag tog mig runt 15 km utan alltför mycket ont. Både jag och Duchess kommer nog att somna gott ikväll. Mina ben är sådär lagom trötta just nu. 

Jag på midsommar, dagens löprunda och en taggad hund som vill ut och springa. 

Imorgon jobbar jag bara ett kortpass 7-13, kan vara ganska skönt efter några dagars ledighet. Och jag jobbar mycket nu i veckan. Mån- tors, ledig fredag då ev mamma och pappa kommer ner. Sen jobbar jag dubbelpass på lördag, enkel sön+ mån. Sen får jag vara ledig en dag igen. 


Utkast: Jun. 16, 2014

Idag har jag jobbat min tredje dag inom hemtjänsten och jag trivs riktigt bra :) det är ett väldigt fritt jobb egentligen och man får komma ut mycket. så idag har jag i princip tagit på stödstrumpor, gett mediciner, städat, fixat mat och varit ute på några utevistelser. och många historier får man höra, ofta upprepningar haha.

egentligen skulle jag inte ha börjat mina 8 veckor förrän på onsdag. men eftersom jag har varit ledig i ca en vecka och var uttråkad så skrev jag upp att jag kunde jobba så jag fick hoppa in lör, sön och idag. och nu är jag trött efter att slutat kl 22 igår kväll och hade svårt att somna på kvällen och sedan har jag jobbat 7-16 idag. men det är så det kommer att vara. ändå så har jag mest dagturer så det passar mig mycket bättre, jag satt och försökte dölja mina gäspningar sista passet igår haha.


Bättre sent än aldrig

och till och med pinsamt sent för att vara mig. men idag tog jag första doppet i havet för i år. Dagen började med att klockan ringde kl 6.30 för att vi skulle ut och springa. mycket skönare att slippa allt folk :p så vi tog bilen bort ooch parkerade vid hundstranden och sprang en liten kortare runda idag, så 30 minuter senare var vi tillbaka vid bilen och hoppade i havet. eller snarare gick och gick och gick och gick. sjukt långgrunt :p det blev bara några simtag för mig och lite fler för duchess. och när vi kommer upp måste hon ju givetvis rulla sig i sanden. (brukar bli så fint i lägenheten när vi kommer hem).
 
sedan bestämmer jag mig för att det är alltför krångligt att byta om på stranden och kör hem i bikini + handduk. när jag sen kommer hem är ju självklart alla parkeringsplatser upptagna haha. så jag kör bort en bit och parkerar och lyckas dra över en klänning över mina blöta badkläder när jag sitter i bilen haha
 
Det hjälper så mycket att skaka sig när man står i vattnet menar Duchess
 
 
 

1/3 sjukskötersla

Nu är äntligen allt klart med det här läsåret. Idag hade vi examination av VFU:n med ett arbete som vi gjort under tiden. Så nu har jag sommarlooov! I några dagar innan sommarjobbet drar igång. 

Annars idag blev det lite shopping. Ett par örhängen, lite träningskläder och ett vätskebälte så jag blir ännu snyggare mär jag är ute på mina långpass ;b så ska man bara komma på vilka flaskor som är mina och vilken som är Duchess haha


Sedan blev det också en sväng till hundparkerna med D och där hade de fått upp något agilityliknande så hon blev trött idag också. 

sjukt snabba fem veckor

Då är min praktik redan slut och det har gått så sjukt fort! 
 
Det kändens nästan lite sorgligt att gå hem efter sista passet idag eftersom jag har trivts så bra. det har tyvärr inte blivit så mycket stickande. har bara satt 1 PVK och tagit ett venprov, som jag gjorde idag. men det gick bra de gångerna iaf, det kom blod :) sedan har jag fått vara med på några undersökningar bla pleuratappning. så det var vätska i lugnorna och patienten fick en lång nål/ slang in genom ryggen så att vätskan kunde rinna ut. har även fått höra från både patienter och personal att jag kommer passa bra som SSK, så det känns riktigt bra.
 
Nu hoppas jag på bra väder eftersom jag inte börjar sommarjobbet förrän den 18 juni och faktiskt bor i sveriges bästa sommarstad :) 
 

RSS 2.0