Polen-resan

Allt hade gått bra med Duchess på pensionatet så det var skönt. i torsdags åkte lämnade färjan karlskrona kl 21.00 och vi gick ombord och åt lite mat nästan direkt efter att ha lastat in våra grejer i hytten. och eftersom vi åkte ganska sent hände det inte så mycket mer på torsdagen. på fredagen vaknar vi 7.30 av att en väckarklocka går igång. då är det en och en halv timme till vi är framme i gdynia, så vi går upp för en supergod frukostbuffé :) när vi sedan är framme i gdynia går vi först till ett akvarie, där de bl a hade en jättebläckfisk och gröna anakondor. efter det går vi omkring på stan och i några shoppingcenter, jag hittade en jacka och en tröja. tillsammans kostade de 140 svenska kr så det var inte dyrt där haha. 
 
Vi passade även på att äta en supergod lunch, inte det heller speciellt dyrt. tex kostade en efterrätt 17 kr. vi åkte tillbaka till båten runt kl 4 och var ganska trötta efter att ha vandrat omkring hela dagen. lite senare på kvällen var det dags för en all inclusive buffé. det var ju inte äckligt om man säger så. efter det var vi ju tvugna att prova spelmaskinerna lite. första vi lade i så vann vi 300 kr, och de mynten gick vi och växlade in direkt för att inte spela upp dem också. sedan växlade vi in ytterligare 100 kr. så det betalade för kvällens drinkar :) 
 
bilder kommer senare

Kommentarer
Postat av: mamsen

Ni verkar ju ha haft en skön semestertripp. god mat o trevligt sällskap o billig shopping . :) Liter bilder vore ju trevligt. Även Duchess hade ju haft det bra, så nästa gång är du väl mindre orolig att lämna trollet. :)Kram på er

2013-02-19 @ 17:06:37
Postat av: mamsen

Väntar fortfarande på bilderna.... ;)

2013-03-06 @ 18:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0