Träningsläger

igår var jag och Duchess på träningsläger med hundungdom här i karlskrona hela dagen. vi började med en gemensam promenad, elva hundar och nio mattar. D skötte sig jättebra! gick jämte en liten papillion/ dvärgpincher och D brydde sig inte om den, hon som annars hatar små hundar. efter det var det dags att börja träna och jag skulle ha börjat med agility och varit i nybörjargruppen, men det var vi för bra för så vi började med lydnad i fortsättningsgruppen istället. vi tränade lite läggande och ställade under gång och gick igenom de andra momenten lite snabbt vi inkallningen, tandvisningen, apporteringen och hopp över hinder var tydligen självklara tior. hon som hade hand om lydnaden tyckte att vi skulle tävla lydnad till våren så det får vi se om det kanske blir något.

sedan hade vi lunch och det blev tacos. gott gott. efter det var det meningen att vi skulle haft någon bruksgren, men de fick inte tag på folk till det så det kom en polis ist och pratade om hur de använde hundarna, hur man börjar med spår och så visade han lite med sin hund som används som brandhund. de söker i nerbrunna hus efter tex bensin ifall någon har anlagt branden. så han droppade ut en liten droppe bensin och väntade ett tag, sen fick hunden söka reda på det.

sedan var det dags för andra träningspasset och då blev det agility. vi körde en del av en bana på 10 hinder. bild på den kommer upp senare. även där fick vi höra att vi är redo för att tävla så det är kul. och jag hade en väldigt trött hund när vi kom hem!

och hela dagen så regnade det. hundmänniskor är konstiga.

Kommentarer
Postat av: Evelina & Thelma

Åh vad roligt! Tycker absolut du ska ut och tävla med henne! :D
Håller med dig om att hundmänniskor ÄR konstiga ja! ;)

Svar: jag har faktiskt anmält oss till en tävling i tranås den 7 okt, så nu är det träning varje dag som gäller :b
Sanna

2012-09-23 @ 12:13:43
URL: http://pawlicious.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0