lite om hur träningen går

idag har vi haft lite hundträning igen i skolan. i början lekte vi en massa med våra hundar, sen tränade vi lite sitt och ligg med olika metoder (vi kommer bli vardagslydnadsinstruktörer efter kursen och då är det ju bra att ha ett gäng olika metoder) sen körde vi även lite koppelträning. duchess har börjat bli ganska jobbig när vi ska gå ut nu (får man skylla på åldern?!)
när vi kom hem idag och båda två hade sovit en stund åkte vi till brukshundklubben en sväng och körde lite på balanshindren (hon fullkomligt älskar gungbrädan och är det är det första hon vill till när vi kommer in på planen och väl uppe slänger hon sig på kontaktfältet och vill ha dunsen som betyder korv!)och gick lite.
nyss körde vi lite träning här hemma också. jag har haft lite svårt för att få henne och lägga sig ner utan att visa med handen, men det gick jättebra nu. vi har kört ganska mycket med klicker nu så hon börjar bjuda på massa olika beteenden, hon sätter sig, lägger sig, duttar med nosen, viftar med tassen m.m. så då gick det ganska fort att få henne att lägga sig ner :)
nu i helgen åker vi hem till eksjö en sväng, på lördag blir det agilityträning och farmor och farfar kommer på besök, på söndag är det hundutställning och kräftskiva, sen åker jag till skolan igen på måndag :)

Kommentarer
Postat av: Frida & Zita

Lycka till på utställningen :)

2011-09-16 @ 20:49:03
URL: http://fridagunnarsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0