Resan och första dagen på kreta.

Nu tar jag tag i det här lite iaf. skriver om några dagar i taget :b

runt 12-tiden tog vi min lilla bil och åkte iväg mot göteborg och landvetter. vi hade tänkt stanna i borås och äta, men eftersom vi var hungriga redan när vi kom till jkpg så stannade vi där istället ^^. efter ett tag var vi framme på flygplatsen och checkade in. klockan var runt 15.30 planet gick 18.15. så det var bara till att sitta och vänta. lite godishandlande blev det såklart också ^^

efter lång väntan och några omgångar av svälta räv blev det dags att gå ombord på planet. planet var något försenat (surprise!).

På väg mot kreta!



när vi kom fram gick det ganska fort från det att planet landade till vi var på hotellet. vi fick våran nyckel och så gick vi mot vårat rum, på andra våningen. så jag konkade upp min stora, 18 kg väska upp för trapporna. och vårat rum var två vångingar, två balkonger, två toaletter.

den här filuren sitter inne på ett badkar när vi kollar läget



Ödlan var supersöt och ca 3-4 cm lång, men snabb som en kameleont som fångar en fluga. men till slut lyckades vi få ut den. sedan somnade vi ganska fort, tror att klockan var runt 01.00 ny tid.

Nästa dag tillbringades som alla andra dagar vid poolen. först åt vi lite frukost på hotellet, sen gick vi ner till stan och handlade frukost till de andra dagarna. på kvällen fick vi mat från hotellet det jag kunde äta var typ löv. haha men det var faktiskt gott



efter maten gick vi ner till stan och kollade lite

En liten blomma vid sidan av vägen



sen på vägen ner mot havet fanns en häftig grej ^^



nu får jag se när jag skriver mer och lägger upp fler bilder ^^

Kommentarer
Postat av: Stina

Jag vet att jag är pervers, men jag tänker bara på barn som kryper igenom larvens röv när jag ser den bilden xD

2009-09-18 @ 19:51:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0