en liten tanke bara..

undrar när jag vaknar imorgon? i måndags var det 9.25, tisdags 9.24, igår 9.25 och idag 9.26. jag gissar på 9.25!

(jätteintressant inlägg, I know..)

hur insatt är jag i politik?

läser på aftonbladet.. "alliansen leder visar nya siffror" - hmm alliansen, är det blå eller röd? läser vidare.. "det borgerliga blocket är i täten inför valet visar en opinionsmätning från Skop" - men är det de röda eller blå? förtsätter läsa "socialdemokraterna minskar för andra mätningen i rad" jag vet jag vet! jag kan färgerna på partierna och socialdemokraterna är röd. så då måste alliansen och det vara blå? haha jag är verkligen inte ett dugg intresserad av det här, det kanske märks haha

dags för en ny koja!

så här såg det ur sist när jag och mike byggde en stor koja i källaren! haha



detta är bara ingången. den var mkt större irl

tisdag

jag ahr varit vaken i sådär 1½ timme. mike och liz sover fortfarande. jag ska snart gå och väcka dem. än så länge har jag iaf ätit frikost och ringt och avslutat mitt gamla bank-konto. jag kommer tydligen få en check på typ 16 dollar eftersom det var så "mkt" jag hade kvar. men men.. det händer inte så jättemkt här annars. igår var vi på bio och såg samma film som jag såg i lördags haha fast vi såg den i 3d nu.

nu fick jag besök på mitt rum :)



om en vecka så ska katie ta ledigt från jobbet och vi ska åka till en nöjespark! skoj skoj!

bio

just det jag var ju på bio idag också! en riktigt rolig film måste jag säga. det var jag och små barn + föräldrar haha.




:(

idag ahr jag varit i ett nytt köpcentrum ^^ köpte dock inte alls mkt med tanke på att jag var där i 7½ h. det blev två linnen. sen på vägen hem stannade jag på target. hittade ett par shorts, en bikini och så the sims 3. 77 dollar samanlagt. men mitt kort funkade inte. konstigt eftersom jag visste att jag hade över 200 idag på morgonen. och när jag kommer hem och kollar på datorn så är det fortfarande över 200. så jag fattar inte vrf det inte funkade. jag ville ju verkligen ha den där bikinin :(

och i köpcentret fanns det förresten en apple affär. jag vill ha en iPad, iPod touch, iPhone 4 och iMac :) kan någon vara snäll och köpa det till mig? jag var iaf ruskigt nära på att köpa en ipod touch. men det får bli lite senare i år.

Tidsfördriv

Första skon
Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

 

Sen gjorde jag en till ^^

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

 


 

Förresten så tycker jag om det här "godiset". kakdeg doppad i choklad. en helt underbar ide.http://www.americansweets.co.uk/ekmps/shops/statesidecandy/images/american-choc-chip-cookie-dough-bites-5803-p.jpg


två bilder


Hunter!


Kolibri

sko

haha var bara tvungen. Tryck här för att rösta på min sko :b

lördag= ?

jo lördagar = shopping!

haha idag var jag på ett köpcenter som har mina tre favoritaffärer; h&m, forever 21 och wet seal! och ändå handlade jag bara tråkiga bas grejer på h&m, enfärgade strumpor, svart linne och två par shorts. sen köpte jag ett par skor ocskå för 10 dollar!

köpte även en liten platt/locktång bara för den var så liten och söt :)

man måste ju älska kvaliteten på cambilder! eller inte...

japansk mat

ikväll blev det japansk mat, så jag hade suschi för första gången, eller ja utan fisk då. men det ar gott! och efterrätten, mochi ice cream var ju supergod! typ glass i deg :) och det var nog den första jordgubbsglassen jag har gillat ^^

en bild från Denver



hittade några bilder som jag tog i denver, de här satte jag ihop i en panorana bild, bilden är tagen från museet jag var på en dag.

Boktips!

Maryll tipsade mig om en bok som hon sa var väldigt bra, dagen efter köpte hon boken till mig :) och jag har bara läst ca 30 sidor än så länge, men det är en bra bok!

The story of Edgar Sawtelle skriven av David Wroblewski.
Berättelsen om Edgar

kopierar handligen från Adlibris (länk) där den finns på svenska för bara 39 kr.

Den lille pojken Edgar, som är stum sedan födseln men har hittat på ett eget teckenspråk, växer upp på en gård i Wisconsin. Familjen har sedan länge fött upp en speciell hundras och Edgar kommer att stå hundarna väldigt nära, särskilt tiken Almondine som blir hans bästa vän för livet.

Stillheten på gården bryts dock när Edgars farbror Claude plötsligt kommer för att bo med familjen. Strax efter hans  ankomst går Edgars pappa hastigt bort och ingenting blirnågonsin sig likt igen.

”... en roman för hundälskare”

Skånskan


”Storslagen tragedi”


Smålandsposten


”En fängslande släktsaga bestående av förfärliga konflikter,

förverkligande drömmar och häpnadsväckande mirakel”

Smålandsposten

söndagen 11 juli

jag somnade 1.30 på söndagmorgon. mobilen ringer kl 2.40. vi skulle åka härifrån kl 3. vi kommer iväg halv 4, det är ju till och med värre än mamma ^^. det tog 4 timmar att åka bil till ocean city, NJ, jag var vaken nästan hela vägen utan den sista halvtimmen. sen var vi ute på havet i 5 timmar och fiskade plattfisk. jag fick 5 st (flest av alla ^^, och betet skulle föreställa en krabba som hoppade omkring på botten haha) den största fisken för dagen var en på 28 tum! den var stor. men nästa gång vi ska fiska ska vi göra på ett annat sätt, och förra året hade de fått en firre på över 200 Ibs! efter de fem timmarna åkte vi iaf tillbaka igen och jag sov max en halvtimme på tillbakaresan också. så jag var trött sen när jag kom tillbaka. btw så var det sol hela dagen, och jag orkade inte ta på solkräm, men guess what, jag brände mig konstigt nog ingenting!

nu ska jag sova

för jag ska upp 2.45 inatt och åka med till ocean city, NJ för att åka ut med en båt i 5 timmar och go deep sea fishing. så gonatt! och ja, jag tar med mig kameran ^^

hund i bil

här är en artikel från aftonbladet. som självklart inte är en stor nyhet. men en del personer som kommenterar är ju bara idioter!


ja så kan man ju också tycka..

Eclipse

nu har jag varit och sett eclipse på bio. ganska bra faktiskt. men det var några saker jag saknade. men men så är det väl alltid antar jag. btw så såg jag trailern för harry potter 7! and guess what?! den kommer i 3D. som allt annat. första delen i nov i år, andra delen i juli nästa år.

jag har en sak att erkänna..

god i can't belive that i'm gonna say this. men! en sak som jag bara blev jättesugen på att göra är att gå i skurugata med tascha! usch jag kan inte förstå hur jag vill gå i skurugata egentligen, men det vill jag. det får bli nästa sommar helt enkelt. eller vår.

5 månader!

wow jag kan inte fatta att jag redan ahr varit här i 5 månader! nu är det bara 7 månader kvar sen är det dags att åka hem till sverige igen. och jag har så många saker att göra när ajg kommer hem! haha

helgens planer

runt 8 ikväll sätter vi oss i bilen och åker till connecticuit (ingen aning om jag stavat rätt nu men det struntar jag i) där ska vi fira 4 juli med steves släkt. det ska bli kul!

igår fick jag förresten veta en till cool sak med hans jobb. de som skriver manus och så till criminal minds har kontaktat honom flera gånger för att få veta saker som de kan använda i serien. även det "riktiga" criminal minds kontaktar honom för att få hjälp med att lösa saker.

jobbigt att vara au pair?

kan ju berätta hur min dag har sett ut. detta är ju då vad jag får betalt för att göra:

vaknar halv 10. så jag sitter vid datorn och går omkring lite i huset, släpper ut hunter och lite så innan jag väcker lizzy vid halv 11. runt 11 äter vi frukost. sen kollar vi på en film, ganska bra faktiskt; the forbidden kingdom. sen drar vi till poolen, där träffar lizzy en kompis, så jag kan göra vad jag vill så jag simmar ca 700 m (om jag lyckades mäta poolen rätt haha) och solar. vi köper något att äta. klockan är halv 4 och mike kommer snart hem från footballs träningen, men lizzy stannar kvar med sin kompis och jag åker hem. mike är hemma och vi kollar på en film. slut på jobbdagen.

nu väntas det på kina mat och jag är hungrig!

och imorn ska jag köra min minivan in till DC och hämta mike, wish me good luck with that!

RSS 2.0