Guess what

11.40 den tionde februari landar jag i göteborg!

lite bilder från MN

här kommer lite bilder från Minnesota :)
här har vi då metrodome i minneapolis som kollapsade ^^

bara lite byggnader


här har vi mig, mike, steve, lizzy och katie på julafton :)
vi öppnade även lite mer paket. jag fick ett halsband, presentkort på massage 65 dollar, lite bath & body works grejs (typ lotion och sånt) och så årets vita huset ornament.

jag och lizzy


bara lite av det underbara vädret vi hade :)
har inte lagt in bilderna från Mall of America yet, men det kommer.. och jag hade en bra tid i minnesota ute på landet, men det är skönt att vara tillbaka. och om 39 dagar kommer jag hem :)

idag beställde jag även lite julklappar till mig själv :) ett nytt objektiv: nikkor 50 mm f1.8 så jag läääängtar till jag får det :) sen två batteri till d90:n också, egentligen behövde jag bara ett, men de kostade bara 10 dollar st (billigaste jag har hittat hemma är 300 kr).


Julklappar öppnade

Nu har vi öppnat julklappar haha :) steve och katie blev glada för sitt presentkort på the melting pot iaf, de har aldrig provat det men har hört att det är bra, så det var bra. Jag fick massa grejer till mitt pandora armband :) saker som påminner om dem: lizz- en saxofon och en fotboll, mike- en amerikansk fotboll, steve- ett glas öl, katie- vinglas och en vattenkanna och så ett hundben för hunter :) och nycklar för att jag är välkommen tillbaka. Sen fick jag en tröja från pentagon och swarovskis årliga jul ornament (vet inte rigtigt hur man översätter det, men sånt man hänger i julgranen, typ julgranskulor fast andra grejer).

50 dagar

och imorgon flyger vi till Minnesota :) det är ganska mkt snö där, kolla bara videon



vi kommer tillbaka den 29, och jag tror inte att jag kommer ha internet.

flygbiljetter bokade!

eller nästan iaf.. nu har jag valt datum för när jag flyger hem. skulle välja tre datum, så jag valde 8, 9 och 10 februari. bara så ni vet :)

varför jag inte åker till las vegas

de som jag skulle ha åkt med hade bestämt sig för att åka till las vegas, och sen kom pat på att jag nog kan vara kvar och frågade om jag ville följa med. de ville åka till las vegas för att spela en massa och de är båda över 21. så det känns lite tråkigt för mig att bara gå omkring själv.. men det betyder ju att det bara är 55 dagar till jag kommer hem. och att jag får mer att göra på min nästa usa-resa: las vegas, los angeles, san fransisco och the grand canyon :)

Kanske...

Jag kanske struntar i las vegas ändå. Jag kan ju inte göra något när jag är där. Man får inte ens gå in i ett casino när man är under 21. Såååå jag skippar nog det. Och då kan jag ta allt jag vill se på den sidan av usa någon annan gång.

iväg till bion

nu ska ja iväg och se en film.. btw, kolla vad långt mitt hår har blitt. ska nog klippa min imorn, kanske till och med färga håret..



det här är lätt den roligaste funktionen på webcamen XD


det var någon konstig typ jämte mig..


haha aja, hejdå

Pigg som en mört

Jag måste säga att jag är mkt piggare än vad jag trodde jag skulle vara efter att ha gått upp kvart över 5 två dagar i rad nu. Katie hade operation på sin fot igår och kan ju inte köra bil så jag får gå upp så här tidigt och köra mike till hans busstopp.

dagens problem..

ska jag skaffa mig en MacBook Air eller en MacBook pro? svårt val.. ska nog ge mig iväg till apple affären i helgen
MacBook Air- bra saker: kolla på den!
mindre bra saker: ingen cd-grej, lite minne





Macbook Pro- bra saker: mer minne än Airen, cd grej, upplyst tangentbord, sen är den säkert bättre också eftersom den heter pro
Mindre bra saker: större än airen


Vegas baby!

I'm going to vegas! 12-18 februari är jag där, seeen kommer jag hem! kul fakta: ett 4 stjärningt hotell i las vegas är billigare än ett skabbigt vandrarhem på manhattan..

10 veckor kvar. (eller 12)

det känns som nedräkningen har börjat.. idag fick jag ett mail om att jag nu kan boka mitt flyg hem till sverige eftersom det nu är ungefär två månader kvar. så jag har fram till den första januari på mig att boka flyg. 31 dagar. så jag måste nog bestämma mig snart om jag sak till california eller inte. men jag tror att jag åker dit. en vecka, den 13. så isf kommer jag hem två veckor efter det var tänkt. men jag får se..

RSS 2.0