midterm grade


jag vill ha en mini-giraff



kolla bara vad söt den lilla giraffen i slutet är! jag vill ha! :)

måste bara visa en annan reklam också


haha den är sjukt wierd men jag skrattar nästan varje gång jag ser den ^^

aja, dags att göra klart läxan och åka iväg till skolan

Fredag

först och främst så måste jag säga att jag tror att jag är imun mot paracetamol! haha. dagen började med huvudvärk och efter att ha släppt av lizzy stannade jag för att köpa huvudvärkstabletter och det enda som fanns i tio-pack (ist för 50 eller 100) var något som innehöll acetaminophen. så det lät bra, de var extra strong också, 500 mg/ tablett och man skulle ta två. men de hjälpte inte. så jag kollade upp på fass vad det var. och det var ju självklart paracetamol (alvedon och panodil), och det har aldrig funkat på mig. advil med ibuprofen är bättre! (även om de bara finns i 200 mg här)

aja, ikväll åkte jag och pat iväg för att gå på bio (ovanligt eller hur?) och vi hittade en skräckfilm i 3d som vi skulle se, men såg att den började 12.35- och det var lite för sent. så vi såg paranormal activity 2. jag har hela tiden sagt att jag inte vill se den, för sånt är typ det enda som skrämmer mig, men den var inte läskig. visst jag hoppade väl till ett antal gånger och så, men sen tänkte man inte mer på det. men det var ändå en hyfsat okej film. :)

och 19 november närmar sig! = Harry potter premiäääär! :D

Hösten har kommit till DC







avslutar med en bild från helgkursen. träffade lite svenska au pairer :)



bilder kommer snart

imorn tror jag att jag ska lägga upp lite bilder förresten.. vad tycks om det? :) jag borde ha tid till det iaf.. men det skulle jag haft idag med, men det slutade med att jag sov några timmar mitt på dagen, kollade på en film och sen var det dags att hämta lizz.

ny laptop?

ja det blir nog så.. hittade en dator som verkar bra för bara 379 dollar! det är ju inte speciellt mkt.. men med tanke på att jag bara har 2000 dollar på mitt sparkonto och mitt mål var att spara 100 dollar/ vecka, även om jag har sänkt det till 75 dollar/ vecka och nu funderar på att nöja mig med 2000 ^^, så känns det lite dumt att slösa pengar på något som jag egentligen inte behöver. men det skulle ju vara bra (läs roligt) med en ny laptop. Acer Aspire AS5251-1805 15.6-Inch Laptop (Black)
och det är bara till att ändra inställningarna på tangentbordet för att få det till svenska. och att ha språket i datorn på engelska är ju inte direkt något jobbigt. så vad tycks? ska jag köpa en ny laptop eller inte?

och om jag gör det, vad göra med den jag har nu?

sommar?

usch usch usch säger jag bara! 29 grader varmt idag. vad hände med det perfekta, kalla och mysiga höstvädret? jag började dagen med ett par varma mjukisbyxor, men fick byta ganska snabbt.

idag är jag ledig annars efetersom det är någon sån här speciel dag utran skola och jobb. så det var skönt att sova ut efter helgen.

lite siffror

om tre veckor är jag i fort lauderdale med familjen.

om 44 dagar fyller jag 20.

om 120 dagar åker jag hem till sverige. (kanske tidigare eftersom jag har kvar lite semesterdagar? får se hur det blir med det.)


.



så här roliog var trafiken på vägen hem.. cars in all four lanes going 20-30 mph! yay! det tog tid att komma hem..

Helgkursen

Nu är dagens kurs nästan över, sitter och kollar på en film nu. Så idag har jag haft teckenspråk, public speaking och boxing; self defence. Imorn kommer jag ha ameeican history, någon grammar class och sist foto! Jag orkar inte skriva mer just nu eftersom jag skriver från ipoden. Men jag skriver mer imorn när jag kommee hem

Just nu

Nu sitter jag med en ansiktsmask och väntar på att skölja av den. Senare idag ska jag och lizzy till poolen och sen bio. Ikväll ska jag och maryll kolla på disney filmer så jag hoppas att vi kollar på min favorit: beauty & the beast

förslag på halloween kostym

1) pirate!



2)"scary rag doll"

3)"party gilr 80'1"


Det lutar mest åt den första... men jag vet inte.. får ta och åka och prova några och se

klar!

nu är jag klar! igen.. hoppas att det går bättre nu. btw så är det sjuukt kallt idag, och jag fryser om fingrarna. :( min varma choklad är slut och jag ska snart köra tillbaka och hämta liz.

och jag väntar fortfarande på ett par nya skor som jag beställde förra veckan. jag trodde att jag skulle få dem i fredags och jag har fortfarande inte fått dem. segt. hoppas att jag får dem innan helgen iaf. det ska bli kul att åka till baltimore en sväng. och btw om fyra veckor är vi i miami! :)

@ starbucks

nu sitter jag på starbucks och dricker varm choklad medans lizzy är ute i kylan och tränar fotboll ^^ jag fick ett mail tillbaka om min läxa idag. det skulle vara 5 sidor utan radavstånd. och jag har ju alltid det inställt på 1,5 ist för 1. så alltihop var bara 4½ sidor ist för fem. så jag fick lite mer att skriva.. yay.. eller inte..

new york

det blir new york i november ist. 13-14, så det är helgen efter att jag kommer tillbaka från floooorida :)

RSS 2.0