Komma hem senare?

Pat sa till mig att hon och en kompis ska till calefornia den 13 feb. De ska se grand canyon, åka till san fransisco och las vegas. Så jag kanske sparar ihop pengar till det och kommer hem lite senare. Får se vad som händer.

hoppas ni är redo..

..för en bildbomb! Först kommer lite bilder från New York.

Här är stället där vi bodde

Lite utsiktsbilder från Empire state building




vi åkte även färjan förbi den riktiga statyn, men det var för mörkt för att få några bra bilder. mörkt= lång slutartid, och på en båt som åker = funkar inte. haha


Time square


detta är vad som möter oss när vi kommer upp från tunnelbanan nästa dag. massa FBI-typer. men sen säger de åt oss "go that way, we're shooting a movie here" så vi stannade lite för att se om vi såg några kändisar.


och det gjorde vi ju, här är ben stiller


efter det drog vi och åt på ett ställe, and guess what, det var typ ett svenskt cafe med lite lättare mat också, så jag åt potatismos och lingonsylt! :)

sen vidare till cantral park!


var bara tvungen att ta kort på det här, känner ni igen det från ensam hemma? ^^




And that was New york!

sen kommer min födelsedag.

min tårta



mitt halsband jag fick av dem här :) (kul att ha stjärnfilter som en inställning i kameran ^^)


sen var det thanksgiving


Trish (mike och lizzys kusin), Liesel (au pair från sydafrika), jag och lizzy


nu håller vi på att julpynta huset, så det kommer bilder på det när det är klart :)


Födelsedag och thanksgiving

20 år idag grattis till mig! Och ikväll efter vi har vart ute och ätit skavi hem och baka tre pajer till thanksgiving som är imorgon. Då ska vi i princip laga mat hela dagen och sen äta. Haha. Sen på fredag är det black friday= usas största shoppingdag. Affärerna har superrea inför julhandeln. De öppnar tidigt, endel affärer 3 på morgonen. Så nu vet ni vad jag ska göra i helgen! Btw, still no snow...

Grattis kort

Jag fick lite grattiskort i brevlådan igår. Så tack så mycket mamma och pappa, farmor och farfar och mormor och morfar! :)

jag vet, jag är bäst på att blogga!

kanske var ett tag sen jag skrev något.. men allt flyter på bra och idag är det 12 veckor kvar till jag kommer hem.

i helgen var jag i New York. inget att ha. och ja, jag är serriös. om ni ska till usa; skippa NY och åk till DC ist. jag lovar, det är mkt bättre här. new york är smutsigt, skabbigt och fullt med konstiga människor. men det var tre saker jag gillade med NY. det 4 våningar stora forever 21 affären på time square, utsikten från Empire state building och så tyckte jag om Central park :)

har även kort på ben stiller haha.. de höll på att spela in en film (Tower Heist) som jag självklart måste se sen.

laddar upp bilder så småningom.

i helgen är det ju självklart Harry Potter som gäller! bara dumt att sista delen inte kommer förrän nästa år.. blu på det..


RSS 2.0