trött!

Senaste dygnet:

natten till den åttonde februari somnade jag ca halv ett. halv tre kom mamma in och väckte mig. då åkte vi iväg mot gbg. framme i gbg kl 05.35, äter lite ute på parkeringen och går in på landvetter. träffar natalie där inne som jag har åkt med hela vägen. 7.50 går vårat plan iväg mot frankfurt iaf, det var ett litet och trångt plan, men det tog bara en halvtimme så det var lungt.

när vi kom fram till frankfurt, som för övrigt har en väääääldigt stor flygplats, visste vi ju inte riktigt vart vi skulle gå, men efter att ha gått omkring där inne i en timme hittar vi rätt rulltrappa mot alla usa-avgångar. givetvis var det väldigt noga kontroll av väskor och noga kroppsvisitering. sen träffar vi mikaela där inne. då har vi ungefär två timmar kvar att vänta till flyget ska flyga iväg!

flyget var segt. 9 timmar att bara sitta. fanns ju lite filmer och så att kolla på, men det var ingen som var så bra. sen var vi iaf framme i NY.

vad tror ni är det första som händer? jo en kille säger att han är state shuttle (som ska köra oss till hotellet) vi följer efter honom ut, ser två andra killar följa efter och se lite skumma ut. sen visar det sig att killen vi följde efter hade svart-taxi, och de två skumma typerna är under cover poliser! de hade till och med sån där kedja runt halsen, så det kändes lite cops aktigt! men det var lite coolt! och vi skulle INTE ha åkt med i snubbens bil ändå, eftersom det bara var en helt vanlig bil, där det inte stod state shuttle.

men nu är jag på hotellet iaf och ska duscha och sen sova! även att klockan bara är 19.40 här.



har lita klassiska ta-kort-från-det-lilla-fönstret-i-flygplanet-bilder också, men det orkar jag inte lägga upp nu.

 


Kommentarer
Postat av: mamma

SANNNAA!!!!

2010-02-09 @ 07:17:35
Postat av: Cathrin

Tänker på dig gumman, gick hela dagen igår o funderade på hur du hade det o hur långt du hunnit. Saknar dig vet du!!



Hoppas du har det bra!! O se upp för sådana där skummisar i fortsättningen..du ser.. usa ÄR farligt ;P



PUSS!!!! <3

2010-02-09 @ 07:32:39
Postat av: marika

haha coolt att prata med under cover cops det första ni gör :D och nästan bli mördade, för det var säkert det som skulle ha hänt om ni hade åkt med svarttaxin :å

2010-02-09 @ 10:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0